Община Сливен започна ремонта на здравната служба в с. Крушаре

0
86
Здравна служба, с. Крушаре. Снимка: Община Сливен
Здравна служба, с. Крушаре. Снимка: Община Сливен

Покривът на здравната служба в с. Крушаре е бил напълно възстановен, съобщиха от пресцентъра на община Сливен. Сградата пострада след пожар на 4 януари 2019 г., с което напълно е била преустановена дейността на двете лекарски практики, стоматологичен кабинет и дрогерия.

За кратко време огънят е обхванал целия покрив. От обливане с вода по време на гасенето и паднали отломки, са били увредени изцяло мазилките по стените на вътрешните помещения и фасадата на сградата, както и електроинсталацията.

Благодарение на бързата реакция на двата екипа от Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” – Сливен, които предприеха незабавно всички необходими действия по овладяване и ликвидиране на пожара, целостта на сградата беше спасена, се казва в съобщението.

„С възстановяването на покрива на здравната служба в с. Крушаре вече може да се работи във вътрешните помещения на сградата. Това ще се случи, когато бъдат извършени и ремонтните работи в кабинетите, складове и други помещения на сградата“, съобщи зам. кметът Румен Иванов.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments