Община Бургас обяви програмата за тазгодишния Джулай

0
895
Посрещане на изгрева на слънцето
Посрещане на изгрева на слънцето. Снимка: Община Бургас

Община Бургас разкри потвърдилите участие изпълнители в станалото традиционно за града посрещане на първия юлски изгрев. Концертът ще се проведе по традиция до Моста с начало в 20:00 часа на 30 юни. Вход свободен.

Участие ще вземат:

P.I.F.

Незабравимите песни на групата ще чуете със специалното участие на гост вокалисти – Владо Михайлов от група REWIND и SLENG, както и Марияна Добрева от група СИЛУЕТ.

КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ

Свежата банда гостува за първи път на сцената на July Morning в Бургас. Ще чуем всички техни хитове и ще се насладим на неповторимата енергия и заряд, които носят.

REWIND

Група REWIND се завръщат при нас с много нови авторски песни. Неповторимият актьор, музикант и победител в риалити формата „Като две капки вода“ – Владо Михайлов, заедно с останалите страхотни музиканти, ще потопят публиката в техния красив музикален свят. Ще изпълнят и песента от филма „Защото обичам лошото време“.

LEMON BOX

Бургаската група ще ни зарадва и на тазгодишното издание на Джулай Морнинг. Както винаги, те ще излязат на сцената с много настроение и завладяваща авторска музика.

МАХАЙРА

Тази година ще чуем и бургаската група Махайра, която ще ни представи своята авторска музика.

SCARLET

В самото начало на феста ще свири тази млада рок група от пет бургаски момчета. Те представят младежкия живот чрез алтернативно звучене, ярки емоции и неповторима енергия на авторската им музика. Това са Антон, Стелян, Михал, Марин и Димитър.

Ще има ли шоково поскъпване на тока от 1 юли?

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments