НССБ с дарителска кампания за ремонт на залите за народни танци в училище в Пордим

0
48
Дарителска кампания
Дарителска кампания. Снимка: НССБ, Facebook

Националното сдружение на сираците в България /НССБ/ стартира благотворителна кампания, като средствата са за ремонт и реновиране на двете зали за народни танци и хореография в училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в град Пордим. Там годишно се обучават около 300 деца. Те са от 1-ви до 12-ти клас.

Малчуганите изучават народните танци, като до момента са спечелили национални награди в много фестивали и конкурси и затова според НССБ заслужават да работят в едни прекрасни условия.

Самото сдружение работи в училището вече над 7 години и е подкрепяло много инициативи, включително и такива за деца в неравностойно положение.

„Надяваме се на активната подкрепа на добри хора, фирми и организации да помогнат. С тази инициатива искаме да запазим и съхраним българщината“, коментира председателят на НССБ Слави Михайлов.

За ремонт на двете зали са необходими около 20000 лева. До момента е събрана сумата от 1400 лева. Дарители са станали кметът на Пордим Детелин Василев, председателят на Общинския съвет Катя Димитрова, ректорът на МУ проф. Добромир Димитров и други.

Всеки, който желае да помогне за добрата кауза, може да го направи като преведе средства по следната банкова сметка:

Първа инвестиционна банка
титуляр: Национално сдружение на сираците в България
IBAN: BG82FINV91501203760211, BIC: FINVBGSF
основание: Дарение за ремонт на зали в град Пордим.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments