Ново мобилно приложение позволява да се зареди картата за градския транспорт в Бургас

0
435
Автобус
Автобус. Снимка: Искра.бг

Жителите и гостите на Бургас вече ще могат да си зареждат онлайн своите редовни карти за пътувания. Това може да се осъществи чрез новото мобилно приложение за градски транспорт – „Transport Burgas+“, съобщиха от Общината. Това ще улесни потребителите и ще намали посещенията в Транспортната къща.

Потребителите чрез смартфона си освен, че ще зареждат своята карта, ще могат да получават информация за движението на автобусите в реално време. Така клиентите ще знаят точно кога автобусът ще бъде на най-близката до тях спирка. Отделно ще могат си съставят маршрут за придвижване с градския транспорт в рамките на града. Така гражданите чрез тази дигитална услуга ще имат достъп до информацията, която ги интересува.

При ползването на приложението за движението на превозните средства, времената за пристигане на спирки и планиране на маршрут е достатъчно то да бъде инсталирано. Тук регистрация не е задължителна. За употребяването на мобилното приложение за презареждане на карти е необходима предварителна регистрация в мобилното приложение или в Транспортната къща.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments