Новите партии и старите лица

0
301
Новите партии и старите лица
Новите партии и старите лица. Снимката е илюстративна

От около година-две разни хора дават заявка, че ще създават нови партии. Най-общо казано всяка една от партиите щяла да бъде различна и щяла наистина да работи за българските граждани.

Кои са тези хора, можем ли да им вярваме, наистина ли ще направят нещо различно? Отговорът е, че по-скоро не. Те, вероятно, ще са поредните, които ще изговорят един куп цветни приказки и за които ще платим висока цена. Ще почакаме, ще видим, ще платим!

В България има регистрирани около 130 политически партии и кой ще посочи поне една партия, която е работила изцяло за българския интерес. Без значение дали са в управлението или не, тези партии обслужват всякакви интереси, но не и тези на България.

Особено тези партии, които са във властта. Те са толкова изгнили и вредни за родината ни, че мнозина не го осъзнават, защото е налице страстване между партии и институции. Това са партии, които робуват на САЩ, Турция, Германия, евреи, цигани, Европа и т.н. Тоест, те се кланят на всичко и всички, от които могат да извлекат някаква полза, най-често финансова, но не и на българския народ. Това са измекяри!

Кои са „новите партии“? Това са нови партии със стари и добре познати лица, а именно:

1. Слави Трифонов и „Има такъв народ“. Славчо Чалгаря да прави партия и да оправя България. Това ми идва в повече, но ето, че е реалност новата му партия.

Слави Трифонов
Слави Трифонов. Снимка: Фейсбук

Вижте снимката и си отговорете на въпроса дали този човек иска и може да се пребори с управляващата мафия, а не да бъде претопен от нея. Тротоарните слухове, на кого служи и каква е истинската му роля, няма да ги коментирам, но да не се окаже новият Бареков или новият Марешки…

Едно е да дрънкаш по някакъв микрофон, съвсем друго е на микрофона от парламентарната трибуна. Всички се натискат, но не всеки е за там. А най-добре всеки да дрънка на този микрофон, на който му се отдава най-добре.

2. Васил Божков и „Българско лято“. С такова лято очакваме сурова зима! Васко Божката /известен и като Черепа, Зара/ и той нареден на политическата сцена.

Свързван с групировки, мутри, престъпления и то информация, подадена от чужбина, а не от местни корумпирани служби. И сега този човек роптае срещу Бойко, срещу Гешев, срещу управлението. За кратко намеси и Пеевски, но само за кратко /защо ли?/.

Каква точно му е целта също ще разберем. Дали ще се възползва от „политически“ имунитет чрез партията си, дали ще сключи сделка с някой и греховете му ще бъдат опростени, дали ще увеличи богатството си за сметка на народа български или пък нещо друго? Всичко ще излезе на бял свят, но ме притеснява фактът, че пак ще има много заблудени.

Ето и нещо интересно за Божката от Уикипедия:

Снимка: Скрийншот от Уикипедия
Снимка: Скрийншот от Уикипедия

3. Цветан Цветанов и „Републиканци за България“. Бившият ГЕРБаджия Цецо, станал известен и като Цвъкито, Цвъ Цвъ, Цецко, учреди партия. Ало, куме, к’ви републиканци, к’ви 5 лева! Тук е България, не САЩ. Отиде на една закуска и се главозамая, но лошото е, че главозамая и много други.

Цветан Цветанов
Цветан Цветанов. Снимка: Фейсбук

Вече е ясно на кого ще служи. Презокеанските му началници сигурно са горди с него, че по времето, когато беше в ГЕРБ, забогатя с няколко апартамента, имаше някои други случки и за които България беше осъдена, и ние, народът, плащаме за управленската кретения.

Цвъкито се свързва с апартаменти, полицейски акции, когато беше в структурата на МВР, Цецкомобила, едно тефтерче и някои други. И как да вярваме на този индивид, а още повече, че 10 години е бил на върха в ГЕРБ – партия, която изкопа гроба на България, а нейният лидер го определят като тиква и според мнозина е най-интелектуално скопеният организъм, който ни е управлявал последните десетилетия.

Давайте, българи, ставайте републиканци и забогатявайте!

4. Мая Манолова и движението „Изправи се.бг“. Майчето се отказала да прави партия, а ще участва с движението си, което ще е в коалиция, но към момента не е ясно с кого ще се коалира.

Руската възпитаничка и бивш червен депутат, понатрупа дивиденти с действията си като омбудсман, а сега и като Фейсбук пионерче. Напоследък е много активна в социалната мрежа и показва различни неправди из България.

Това че е бивш червен депутат не означава, че е бивша червена. От млада е под червеното крило и такава връзка трудно се прекъсва, дори след 30 години.

Петолъчка. Снимка: Уикипедия
Петолъчка. Снимка: Уикипедия

Гласувайки за Мая може и да се изправите, но после на какво ще седнете не се знае. Също така e възможно някой ден да се събудите омерзени в червено или пък да станете близки с Ванко 1.

Който се е докоснал до комунягите, нищо добро не е видял! Десетки години си патим и продължваме да си патим директно и индиректно от тях. Не го забравяйте!

5. Петър Москов и КОД. Шифърът на политиката! Зашифровани истински цели се крият под този КОД /Консервативно Обединение на Десницата/ и човекът с ваксините, заради които стана известен и като Ваксинатор /Терминаторът на ваксините/.

Петьо е бил в ДСБ, бил е министър при Бойко, а сега излиза на челото с КОД. В интернет имаше и друга абревиатура на КОД: Кражби и Ограбвания от Десницата. Защо така реагират виртуалните потребители? Москов е честен, няма провинения, млад и образован и като цяло има бъдеще в него и партията му. Или както са написали във Фейсбук „Тоя ще краде по-малко!“. Не можем да сме сигурни в действията му, но ще се молим да не влезе в управлението.

О, за малко да забравя да допълня кратък текст за честния човечец и неговата дейност, когато е бил здравен министър. Моля, прочетете:

„През 2015 г. Москов е приел като дарение от Министерство на здравеопазването на Турция – 100 хил. дози ваксина за деца „Пентаксим – 0.5 мл.“ и 100 хил. дози ваксина за „Хепатит Б“ – „Еувакс Б“, които не са разрешени за употреба на територията на България.“

Важно е да се знае и че това дарение е бартер. Тоест, те ни дават тези ваксини, ние даваме ваксини за туберкулоза. Отделно с тези действия е ощетил българското Министерство на здравеопазването с малко над 300 000 лева. Москов отрича обвиненията, а какъв ще е изходът на делото ще покаже бъдещето. И все пак един въпрос ме мъчи: Защо приема ваксини, които не са разрешени за ползване в България?

Който гласува за Москов е сигурно, че ще бъде ваксиниран, ще гласува с пръстов отпечатък, че бъде част от неслучили се реформи, най-вече здравни, ще изкяри и нещо друго. Гласувайте за Ваксинатора!

Ваксинатор
Ваксинатор

* * *

С тези нови партии ще цъфнем и вържем. И запомнете: всички партии са еднакви. Едни са по-малко вредни за България, а други повече, но всички са едни и същи и така ще бъде занапред, ако не предприемем кардинални мерки срещу тези, които погребват България!

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments