Нощни ремонти започват в Пловдив

0
79
Ремонт
Снимка: Pixabay

Пловдивският кмет Здравко Димитров е настоял за извършване на пътен ремонт през нощта, съобщават от „Dnews.bg“. Желанието на Димитров е да бъдат приложени високи стандарти на работа, каквато е практиката в развитите западноевропейски държави.

От 22:30 до 06:00 часа между 16 и 18 декември ще бъдат преасфалтирани кръстовищата на булевард „Никола Вапцаров“ с булевар „Македония“ и улица „Димитър Талев“. По този начин ще се тества идеята и дали ще доведе до успех.

Здравко Димитров заяви, че община Пловдив има за цел да подобри уличната инфраструктура, както и начина и качеството на работа. Ще се действа като в най-напредналите държави, като основно ще се съобразят със спокойствието на жителите и облекчаването на трафика.

От ОП „Организация и контрол на транспорта“ припомнят, че движението по двете кръстовища на бул. „Никола Вапцаров“ ще бъде спирано поетапно и призовават шофьорите да спазват временната организация. По булеварда минават автобусните линии №1, 17, 24, 27, 36 и 116. Водачите на автобусите са инструктирани да карат с повишено внимание след 22:30.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments