Николай Марков: Времето ще си каже думата и ще изчисти затлачените води на историята

0
67
Николай Марков
Николай Марков. Снимка: Facebook

Експертът по национална сигурност и преподавател в „Нов български университет“ Николай Марков публикува пост в социалната мрежа Facebook, в който коментира разпада на държавата и нацията ни. Публикуваме го без редакторска намеса:

„Какъв човек трябва да си, за да виждаш, че държавата и нацията ти се разпадат пред очите, а да твърдиш обратното? Наистина не мога да си го обясня. Гледам хора образовани, що годе културни, естети дори, а от устата им излизат само змии.

И защо? В името на какво? Нима техните бащи, майки, деца и внуци не се разпадат и не ги убива тази проклета държавна машина? Нима те самите не са жертва на това очевидно зло, което се е впило в националната ни плът? Проблемът според мен е, че тези хора мразят българската нация, презират я! Не искат да си помислят дори, че са родени от нея. Срамуват се от майките и бащите си по някакъв начин. Толкова е обидно!

Времето ще си каже думата и ще изчисти затлачените води на историята. Вероятно ще заличи и много изгубени в превода души, но не всичко може да се обясни чрез световната политиката и прочее. Има и много други стойности в това трудно уравнение, наречено живот.

Куршумът е най-лесната му част! След него, червей.“

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments