Незаконното сметище в бургаския квартал „Победа“ беше изчистено

0
61
Нерегламентирано сметище
Снимка: НФСБ

Незаконното сметище в бургаския квартал „Победа“ беше изчистено след получените множество сигнали на граждани и намесата на общинските съветници от НФСБ Милен Ненчев и Боян Дяков, съобщиха от пресцентъра на партията.

Припомняме, че струпването на отпадъци в незастроен парцел, между къщите на хората, и опасността да избухне зараза предизвика голяма тревога сред живеещите там и стигна до националните медии. НФСБ призова за предприемането на незабавни действия. Милен Ненчев и Боян Дяков вече са внесли докладна до Общинския съвет по проблема. Те настояха за предприемането на мерки по премахване на нерегламентираното сметище, преди то да е нараснало опасно и започне да разнася зарази.

Сметището беше разчистено, но остана опасността отново да бъде заривано с боклуци. Ето, защо общинският съветник от НФСБ Боян Дяков предложи кметът на Бургас да предприеме действия по изграждането на бетонова площадка, върху която да бъдат поставени контейнери. Предложението му беше прието. Предстои изграждането на площадката.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments