Нека да помогнем на малкия Дани!

0
443
Бебе
Снимка: Facebook

Нека да помогнем на малкия Даниел да има нормален живот. Той е на година и половина, но вече е претърпял две много болезнени операции.

Момченцето се е родило с тежка малформация – екстрофия на пикочния мехур. То няма коремна стена, предна част на на мехурната шийка и уретра. Заради това се налагат поредица от последващи операции за постигане на нормален здравен статус.

Първата операция е направена, когато Дани е на почти 2 месеца. Втората – на 3 месеца. За съжаление, сега той се нуждае от още една поредна операция, която е доста по-тежка и сложна от предходните. В България лечението предвижда неопределен брой операции в продължение на години, затова родителите му са се свързали с водещ детски уролог – д-р Радош Джинович, който оперира в частна клиника в Белград. Той дава надежда, че Даниел трябва да премине само една интервенция, за да бъде напълно поправена малформацията.

Сумата за лечението обаче е непосилна за семейството. Те ще са благодарни на всяка протегната ръка. Ако искате да помогнете, можете да го направите на дарителската сметка:

IBAN: BG39RZBB91551010864500
BIC: RZBBBGSF
Титуляр: Даниел Деянов Андреев

Повече информация за заболяването на Дани можете да прочетете и на HelpKarma.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments