Не пропускайте „Секс, Наркотици и Hip – Hop“ на 20 декември в Нов Театър – НДК

0
253
Секс, Наркотици и Hip - Hop

Всяка една епоха има своята музика, която описва най-добре емоциите на хора. И ако след революцията в дрехите, танците и мисленето от средата на XX век това е „рокендролът“, то в края на века и началото на новия – това е „хип-хоп културата“. Оттам идва и идеята за трансформацията на Ерик Богосян „Секс, наркотици и рокендрол“, която да премине в интерактивен спектакъл с хип-хоп участници.

Актьорите в представлението са млади и нестандартни. Те се бунтуват срещу всичко, което изглежда клиширано и общоприето. Режисьорът на „Секс, Наркотици и Hip – Hop“ Станислав Дойнов споделя, че иска да покаже живота на хората такъв, какъвто в действителност у нас.

„Искам да разбия всички всички стандартни техники за изграждане на театър и да покажа, че той може да се прави от всичко и с всичко…стига да имаш точното послание! Животът е една голяма кофа за боклук, в която врят страсти и мечти, дързост и радост“, обяснява Дойнов.

Зрителите ще могат да се видят постановката от 19:30 часа на 20 декември в Нов Театър – НДК. Те ще се потопят в един ексклузивен музикален интерактивен спектакъл за странностите на човешкия живот, за големите мечти на малките хора, за сбъдването и обстоятелствата, за истината, която винаги ни настига и ни заставя да се разделим с илюзиите, за бунта срещу системата! Нестандартна пиеса за реалния живот на малките хора с огромни души, извън рамките на общоприетото!

В екипа на „Секс, Наркотици и Hip – Hop“ освен Дойнов влизат Траян Костов, Александър Христов, Йордан Карачивиев (светление и музикално оформление) и Марчела Димова (организатор).

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от