Най-ревнивите зодии

0
118
Зодиак. Снимка: Пиксабай
Зодиак. Снимка: Пиксабай

Ако някой каже, че не е ревнувал нито веднъж в живота си ще излъже. Предполага се, че това е нормално, когато сте силно влюбени в някого и не искате да го изгубите. Чрез умерена ревност дори може да си спечелите още по-големи симпатии, защото показвате, че наистина ви е грижа за човека до вас. Следователно партньорът ви ще се почувства поласкан и ще ви заобича още повече. Обаче някои зодиакални знаци се водят като най-ревнивите партньори. Кои са те?

На първо място е Телец:

Телците искат наистина да притежават партньора си. Тези знаци ценят вещите, материалните облаги, искат винаги да имат скъпи и ценни предмети. Затова понякога проявяват тези свои чувства и що се отнася до хората. Искат да си създадат красив и луксозен живот с половинката, да са винаги заедно. Смятат, че партньорът им принадлежи и постоянно трябва да го пазят от другите хора. Очакват непрекъснато внимание, желаят половинката да им отделя цялото си време. Така може да задушат гаджето си.

Лъв

Лъвовете са горди и магнетични. Имат нужда постоянно да са в център на внимание и някой непрекъснато да ги обсипва с внимание, възхищение, любов. Те трябва да са най-важното нещо в живота на партньора си. Лъвовете стават несигурни и нервни, когато не получават нужното внимание. Започват да се чудят защо човекът не е фокусиран изцяло върху тях, защо не им отдава пълно внимание. И си представят най-лошото. Започват да си мислят, че партньорът флиртува, изневерява, сърдят се, защото егото им не позволява да са на второ място след кариера, учене, семейство и т.н. И ревнуват от всичко.

Дева

Тези знаци виждат злото и опитват да се борят с него. Но често виждат само и единствено лошото. Те са прекалено критични към себе си и другите, изискват невъзможни неща от околните. Когато някой не покрие всичките им критерии и не успее да осъществи всичките им желания и искания, те се чудят как това е възможно, стават песимисти и започват да ревнуват. Смятат, че половинката има нещо по-значимо в живота и започват да се съмняват във всичко. Ако партньорът каже, че е болен или изморен и затова не идва на срещата, те вече са сигурни, че той изневерява.

Скорпион

Скорпионите са зодиакалните знаци, които имат най-големи проблеми с доверието. И не само към гаджета, а и към приятели, роднини, колеги и т.н. За тях е невероятно трудно да повярват на някого, да му доверят тайните си, да се размекнат пред любим човек. Преживяват предателствата и разделите много тежко и емоционално, затова са се зарекли, че повече няма да оставят някой да ги прави на глупаци и никога повече няма да се доверяват. Не могат да преглътнат раните от миналото, затова смятат, че всеки нов човек в живота им ще постъпи по подобен начин. Започват да ревнуват, да се съмняват във всичко мило, което им казва половинката. Постоянно мислят, че партньорът изневерява или лъже, защото това им се е случвало преди и са виждали много приятели в подобни ситуации.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments