Наш национал по гребане се нуждае от помощ

0
296
Илиян Младенов. Снимка: Фейсбук профил
Илиян Младенов. Снимка: Фейсбук профил

Наш национал по гребане се нуждае от финансова подкрепа, за да получи възможност отново да се движи. Това сподели самият той в социалната мрежа Фейсбук.
.

Илиян Младенов е на 33 години и е национален състезател по Адаптирано академично гребане от 2015-та година. През 2010 претърпял падане. Така счупил гръбначния си стълб и загубил чувствителност от кръста надолу по тялото си.

Провежда усилена рехабилитация, за което му помагат негови близки и приятели. Процедурите са били извършвани както в България, така и в Русия.

Резултатите обаче не са задоволителни. Проучил различните видове терапии и намерил лечебно заведение в Сърбия, Нови Сад – „Global Care Surgery“. Той пуснал документите си, за да получи мнение от тамошните специалисти, които прилагат нов метод за трансплантация на стволови клетки и костен мозък.

Експертите му върнали отговор, в който го определили като много надежден пациент, тъй като гръбначният му стълб е наранен, а не прекъснат. Медиците му дали гаранция, че ще се върне чувствителността в тялото му, а постепенно и движенията. Младенов трябва да направи 3 курса за вливане на стволови клетки, които продължават 3 месеца.

Сумата за всеки от тях възлиза на 5500 евро или общо 1650 евро – пари непосилни за него и семейството му:

Затова имам нужда от Вашата подкрепа. Ако желаете, можете да се присъедините в моята битка!

Ако някой има възможност и желание да помогне, може да го направи по следния начин:

Дарителска сметка:

IBAN: BG70FINV91501317447434
Титуляр: Илиян Георгиев Младенов

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments