Намерено е тяло, за което се предполага, че е на Дмитрий Чебан

0
1745
Дмитрий Чебан
Дмитрий Чебан. Снимка: Надя Чебан, Facebook

Намерено е тяло край къмпинг „Смокиня“, за което се предполага, че е на Дмитрий Чебан, който на 2 септември влезе в морето с братовчед си и оттогава е в неизвестност.

В издирването се включиха десетки. Тялото на единия издирван – 18-годишният Данила беше открито на 3 септември край скалите под хотел „Лилия“ в Созопол.

Дмитрий Чебан и Данила
Дмитрий Чебан и Данила. Снимка: Надя Чебан, Facebook

От ОДМВР-Бургас уточняват, че вчера следобед доброволец, оказващ съдействие при обхождането на созополския бряг в търсенето на тялото на Дмитрий, е забелязал отвисоко в района на скалите преди нос „Агалина“ мъжко тяло.

Достигането на трупа към момента е невъзможно предвид бурното море. Предвижда се служителите от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, Гранична полиция и РУ-Созопол да изчакат вълнението да падне и ще приберат тялото по вода, тъй като по суша е невъзможно – вертикални скали с голяма височина.

„Вчера намерено тялото.. В скалите.. В 1 км расстояние надолу..Почти в тъмнина, не можаха да го извадят.. По снимка, която много отдалече направена, 90% съм сигурна, че мъже ми.. Още не го изкарали до сега, не могат вълни, скали и тн.. Такиви новини.“, написа съпругата му Надя Чебан във Facebook.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments