Наградиха полицаи в Шуменско за постигнати професионални успехи

0
331
Полицейски служител, полицай, МВР, Архив
Полиция. Снимка: МВР

Със заповед на министъра на вътрешните работи за професионално изпълнение на важни служебни задачи и постигнати трайни резултати в служебната дейност с изключителна значимост за обществото с предметна награда – огнестрелно оръжие пистолет „GLOCK“, е награден началникът на РУ-Шумен главен инспектор Илиян Николов, информира от ОДМВР-Шумен.

Награден със заповед на министъра на вътрешните работи за конкретен съществен принос и висок професионализъм при изпълнението на служебни задачи с изключително значение в борбата срещу престъпността и постигнати високи резултати в служебната дейност, с „Почетен знак на МВР–III степен“ е и комисар Веселин Захариев началник на отдел „Разследване“ в областната дирекция.

Полицаи
Полицаи. Снимка: ОДМВР-Шумен

Със заповед на ст. комисар Георги Гендов с отличие „Писмена похвала“ са наградени 41 служители на ОДМВР-Шумен. Сред наградените са служители на криминална и охранителна полиция, разследващи полицаи.

Началникът на РУ-Нови пазар главен инспектор Веселин Райнов е наградил с „писмена похвала“ 20 служители – от криминална, териториална и пътна полиция. Директорът на ОДМВР–Шумен ст. комисар Георги Гендов отправи пожелание към служителите на областната дирекция:

„Уважаеми, колеги! От името на ръководството на ОДМВР-Шумен и от мое име ви поздравявам по случай Деня на Свети Архангел Михаил, който е и професионален празник на българската полиция. Посрещайте с чест и достойнство предизвикателствата на времето, множете личните и професионални успехи и се гордейте с тях! Уверен съм, че ще продължите да отстоявате принципите на нелеката ни професия, за осигуряване на сигурността на гражданите, повишаване на общественото доверие и авторитета на институцията. Благодаря за положените усилия! Благодаря на семействата ви за съпричастността и разбирането към изключителната динамика на ежедневието.“

 

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments