Над 300 души се включиха в благотворителното събитие на „Щафетата на доброто“ в Бургас

0
2191
Благотворително събитие
Благотворително събитие. Снимка: Николай Кючуков, Facebook

Над 300 души се включиха в благотворителното събитие на „Щафетата на доброто“, което се проведе вчера на площада пред Културен център „Морско казино“ в Бургас. Към организаторите се присъединиха и представители на „Даскало за Фолклор Орисия Бургас“, техни колеги, приятели, съмишленици, както и от ПП „Единение“, които за пореден път демонстрират подкрепата си за подобни инициативи.

„Всички танцувахме, за да вдъхнем увереност в борбата за живот на двама наши приятели от Лом и Русе! „Единение“ – Бургас вярва, че с подобни инициативи, нашата идентичност като народ ще живее вечно, защото вчера бе доказателството, че сме способни да си подаваме ръка във всеки миг“, споделят от партията.

Цветомир Цветанов е на 31 години от Лом, който е диагностициран с остра лимфобластна Т клетъчна левкемия. За него е организирана кампания за набиране на средства, която може да се подкрепи ТУК.

Елена Симеонова е от Русе, която отдавна води своята смела битка с рака и се нуждае от финансова подкрепа за продължаване на лечението. Ако имате възможност, може да дарите на:

Сметка в банка ДСК: Елена Симеонова
IBAN: BG92STSA93000010433694
SWIFT: STSABGSF
BIC: STSABGSF

Щафетата на доброто: Събират се средства за двама българи, борещи се с рака и левкемията

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments