Музикантът Светльо Витков претърпя тежка катастрофа

0
146
Катастрофа
Катастрофа. Снимка: Svetlio Vitkov, Фейсбук

Музикантът и лидер на партия „Глас народен“ Светослав Витков е оцелял по чудо след тежка катастрофа в столицата. По думите на певеца тя е била предизвикана от млад шофьор с мощен джип. Това самият Витков сподели в профила си във Facebook.

Инцидентът е станал около полунощ в събота. Витков пише, че е карал със съобразена скорост от около 80 км/ч, предвид пътната обстановка. Той уточнява, че е бил връхлетян от друго превозно средство, което се е движело с бясна скорост. Музикантът споделя:

Удар отзад, завъртане, удар в стената, отново въртене и удар в мантинелата, нов удар странично от същата машина, ново въртене и удар в стената. Около 300 метра удари, въртене и влачене… и 5 метра смляна мантинела. Оцеляхме по чудо. Без видими тежки наранявания. След като успях да изляза, видях бял джип „Мерцедес ML“ и един младеж, който се вайкаше и казваше, че си е ударил главата. Идеше ми да го разкъсам на парчета, но се въздържах. Обясняваше несвързано как му отказали спирачките…На мокър път, при температура 5 градуса, близо до заледяване, да караш минимум със 160 км/час, при ограничение 80 и да удариш кола в средната лента…Сигурно е от спирачките, а наглецо?“.

Витков е категоричен, че полицията и Спешна помощ са дошли бързо и са си свършили работата, но водачът на другата кола си е тръгнал. Музикантът се възмути:

„Така ли си тръгва един човек, потенциален убиец? С протокол от ПТП и застраховка, с която ще се изплатят смачканите ламарини, които нямат никаква стойност в сравнение с човешки животи, които по чудо не е отнел? Именно, защото живея нов живот от вчера, благодарение само на Божията милост, може би затова съм запазен жив.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments