Мотосезонът в Бургас стартира официално

0
344
мотосъбор Бургас
Снимка: Искра.бг

Мотосезонът стартира официално в Бургас. В 16:30 часа днес любителите на високите скорости започнаха да се събират на Морска гара. Това е истински празник за мотористите от различните мотоклубове.  От 18:00 часа ще има концерт, а в 19:00 часа ще се извърши традиционната обиколка на града. Мотористите се нареждат според йерархията в клуба.

Организатор на събитието е бургаският МС клуб „Хулиганс“, чийто президент е Пламен Петров–Легендата. Той е и трикратен европейски шампион и все още непобедим на татамито. Носител е на 10 златни медала от най-престижната федерация IBJJF. Пред Искра.бг Легендата коментира:

Откриването на мотосезона от клуб „Хулиганс“ се организира от 2017 година. Идват доста гости от цялата страна. В момента ще присъстват два софийски клуба и свиленградски клуб. Отделно се очакват мотористи от Пазарджик, Панагюрище, Пловдив и други части от страната. Събираме се около 300 мотора.“

Днешното откриване иска да насочи вниманието на шофьорите на автомобили и на гражданите, че активният мотосезон вече е факт и мотористите трябва да се пазят. Шествието в морския град привлече много участници и зрители. Това е едно незабравимо усещане, което може да се види само един път в годината. Пламен Петров – Легендата допълни:

„Че ще се направи Обиколка на Бургас и после се връщаме на Морска гара.“

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments