Мотивация за живот! – тези, които го направиха реалност

0
267
Мотивация за живот, Юли Тонкин
Снимка: Искра.бг

Семинарът „Мотивация за живот!“ с Юли Тонкин беше в подкрепа на Вики, който се нуждае от животоспасяващи процедури. Снимки и видеа от семинара може да видите на следния линк ТУК.

Събитието бе организирано от „Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/, но то нямаше да се осъществи бе помощта на хора и фирми. ОЗБГ изказва своите благодарности към тези, които дадоха шанс на Вики да живее. Това са:

– Всички от ОЗБГ, които помогнаха с организацията на събитието;
– Община Бургас – за пореден път общината се включи в кауза и помогна за нейната реализация;
„H20 системс“ – една добра фирма за поливни системи, озеленяване, помпени станции, както и друга дейност, с която може да се запознаете от сайта й;
„Janini Fashion“ – магазин за модни дрехи за мъже и жени. Дрехите на Janini Fashion са предпочитани от мнозина заради визията, богатия избор, достъпните цени, доброто обслужване и качеството.

„Разбира се не на последно място е човекът, който от години събира толкова много хора на едно място и който ще продължава да ги събира, защото е уникален – Юли Тонкин“, споделиха организаторите.

Мотивация за живот, Юли Тонкин
Снимка: Искра.бг

„Това е невероятна личност, която помага за редица каузи, която мотивира хората да живеят, която прави невъзможното да стане възможно, която те кара погледнеш живота по друг начин и то успешен!“, казаха от ОЗБГ. ОЗБГ благодариха и на:

„Благодарим на всички други, които ни подкрепиха, благодарим и на Вас – участниците в семинара. Вие бяхте чудесни и създадохте прекрасна атмосфера.“

Благодарение на всеобщите усилия се събраха 1565 лева и бяха преведени по сметката на Вики.

Парите бяха преведени по сметката на Вики
Парите бяха преведени по сметката на Вики
Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments