Мобилни полицейски екипи ще посетят селата от Община Габрово

0
156
МВР
Снимка: МВР

Мобилни полицейски екипи ще посетят селата от община Габрово. Униформените ще се срещнат жителите на четири села. За да планират времето си, хората трябва да знаят определените за разговора с представители на полицията часове.

Целта на мобилните екипи е хората от малките и отдалечени населени места да имат възможността пряко да информират униформените за нарушения на обществения ред и Закона за движение по пътищата, извършени или подготвяни престъпления, както и за случаи, за които е необходима намесата на други компетентни институции. След приключване на срещите, приетите в писмен вид сигнали се завеждат в деловодството на районното управление, на чиято територия е населеното място и се предприемат действия за проверка, обясняват от МВР.

Графикът за приема на мобилните екипи предварително се оповестява на видно място в съответното село. В случай, че няма желаещи да се срещнат с полицаите по време на престоя им, заедно с представител на местната власт и на случаен принцип те посещават хората в домовете им, както и в местните магазини и питейни заведения.

Ето и графика на мобилните полицейски екипи за 7 февруари:

13:30 часа до 14:00 часа – с. Стоевци,

14:30 часа до 15:00 часа – с. Райновци,

15:30 часа до 16:00 часа – с. Гъбене,

16:15 часа до 17:00 часа – с. Музга.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments