Млад мъж загина, а друг е в кома след обгазяване в каравана към лунапарк в Бургас

0
464
Криминалистична лаборатория, Полиция
Автомобил на Криминалистична лаборатория. Снимка: Архив

Млад мъж е починал, а друг е в кома след обгазяване с битова газ в каравана към лунапарка, разположен между Mall „Бургас Плаза“ и магазин „Декатлон“, информираха от полицията.

Сигнал е получен около 10:40 часа в събота в Пето Районно управление – Бургас. Пристигналият на място екип на полицията е установил, че починалият е 36-годишен пловдивчанин, обитаващ караваната заедно с 27-годишен мъж от с. Свобода, община Камено – и двамата служители в атракциона.

Тялото на пловдивчанина е било намерено от работничка в увеселителния парк, която живеела в съседна каравана. По думите й вторият мъж бил в неадекватно състояние и не отговарял на повикванията й.

27-годишният служител е бил откаран от екип на Спешна помощ в УМБАЛ-Бургас. Той е бил настанен за лечение в отделение „Реанимация“ в кома, с опасност за живота.

Междувременно тялото на пловдивчанина е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“. При извършения оглед е констатирано, че караваната се отоплявала с газова печка, като газовата бутилка била монтирана извън караваната и свързана с гумен маркуч за печката. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments