Млад мъж подарява хляб на пенсионери в бургаските села

0
670
Ахмед. Снимка: Скрийншот от видео на NOVA
Ахмед. Снимка: Скрийншот от видео на NOVA

29-годишен студент от бургаското село Люляково всеки ден подарява хляб на възрастни хора. Начинанието му ще продължи през периода на извънредното положение в страната, предаде „NOVA“.

Фурната на Ахмед Мехмед работи двойно повече от периода преди пандемията. Ахмед обяснява, че криза по селата в областта винаги е имало. В бизнеса е от 2 години и забелязал хората, които броели парите си и не всеки ден можели да си позволят да си купят от продукта. Станало му много тежко и решил да направи жест към тях.

Мъжът сподели, че доставя продукти в 15 села. Само в Лилково раздава на стойност 80-90 лева. Част от гражданите решили, че всеки може да си вземе. Тези с високи пенсии обаче сами се отказали.

Пенсионерите са много благодарни на добрия човек. Твърдят, че им оказва голяма помощ и я оценяват.

Съпругата на младия мъж призна, че правят много компромиси. Радостта в очите на хората обаче им носи удовлетворение. Доброто им ще продължи до края на кризата с коронавируса в страната.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от