Мистерията се заплита: Самоубил ли се е Иван?

0
64
Иван Йорданов
Снимка: Иван Йорданов, МВР

28-годишният Иван Йорданов се е самоубил. Това показва аутопсията на тялото му. Младият мъж беше намерен мъртъв няколко дни, след като изчезна по време на техно парти край горите на варненското село Любен Каравелово.

Държавното обвинение е образувала производство за „евентуално склоняване към самоубийство“. Оттам не са потвърдили  данните от аутопсията, предаде „24 часа“.

От МВР пък коментирали за „Канал 3“, че Иван се е обесил. След като починал, клонът се счупил и така той паднал на земята, вследствие на което имало няколко счупени ребра.

Около трупа обаче не било намерено въже. Кметът на селото Иван Димитров отишъл преди полицаите и категорично заяви, че въже е нямало нито около младежа, нито някъде по него. По думите му и бащата на Иван не е споменавал за въжета и самоубийство.

Младият мъж е бил дрогиран, когато се е обадил на баща си, твърди разследването. Първо го помислил за леля си, а след това започнал да пита за видеокасета от детсвтвото му.

След това обаждане, баща му е подал сигнал в полицията. Възрастният мъж се притеснил от думите: „Татко, страх ме е.“ Синът му изпратил и GPS координати.

Десетки полицаи и доброволци издирваха мъжа. Тялото му обаче беше намерено в понеделник от местен. Той се прибирал от гората, след като събирал дърва за зимата. След като видял трупа, веднага казал на градоначалника, който от своя страна се обадил на телефон 112.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от