Мисията полуневъзможна: записване за приемен ден при кмета

2
578
Снимка: Искра.бг
Снимка: Искра.бг

Кметът на град Бургас г-н Димитър Николов има приемен ден. В този ден жители на Община Бургас, а и не само, могат да се срещнат с градоначалника. Но, за да бъдат приети, те трябва да преминат по установена процедура и ако бъдат одобрени следва да се запишат за дългоочакваната среща. Ако не бъдат одобрени… има чешмичка в градинката пред сградата на общината.

Възмутен гражданин подаде сигнал до Искра.бг за един „бюрократичен абсурд“. Човекът се сблъскал с него, когато решил да се запише за приемен ден при г-н Николов. Не успял да се запише, но пък му харесала студената вода от чешмичката.

Бургазлията отива в понеделник в Община Бургас, за да се запише за среща с кмета на Бургас. Остава неприятно изненадан от отговора на служителката, която му казва, че записването става само и единствено в четвъртък от 08:30 до 12:00 часа. В уебсайта на общината се вижда, че наистина е така:

Снимка: уебсайт на Община Бургас
Снимка: уебсайт на Община Бургас

Първоначално е помислил, че в този ден и час кметът приема гражданите, но след разговора се оказва, че в този ден и час единствено става записването за приемния ден. Записването се прави и лично на място, и няма опция за записване онлайн.

Има хора, които работят, които имат ангажименти, които нямат физическата възможност да отидат до общината и да се запишат в определенето за това време. Неизвестна към момента е причината защо само и единствено в четвъртък е записването за среща с г-н Николов. От Искра.бг сме отправили запитване и отговорът ще бъде публикуван.

Коментарът на гневния гражданин за полуневъзможната мисия да се запише е:

„На табелата само са пропуснали да напишат, че да си запишеш час за г-н Николов трябва да е пълнолуние във високосна година и по време на лятното слънцестоене!“

Според него не е правилно по този начин да се ограничава възможността на неговите съграждани да се запишат, за да се видят с кмета на град Бургас. Все пак не се е отказал да се види с г-н Николов и с нетърпение очаква следващата високосна година, за да се опита да се запише!

Очакваме и вашите сигнали на iskra@iskra.bg

2
Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
2 Коментирайте темите
0 Отговори на темата
0 Последователи
 
Най-интересен коментар
Гореща тема
2 Коментатори
АнонименБургазлията Скорошен коментатор
  Абониране  
нови стари най-гласувани
Известие от
Бургазлията
Бургазлията

Комунизъм

Анонимен
Анонимен

То явно не искат хората да ги посещават