Министър Лечева поздрави медалистите от Европейското първенство по борба

0
19
Весела Лечева
Весела Лечева. Снимка: ММС, Facebook

Служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева изпрати поздравителни адреси до медалистите от Европейското първенство по борба в Загреб, Хърватия. В свободния стил нашите състезатели спечелиха три медаладва сребърни на Микяй Наим (кат. до 65 кг) и Рамазан Рамазанов (кат. до 70 кг) и бронзов на Георги Вангелов при 57-килограмовите.

„Този успех е постигнат в много сериозна конкуренция на най-добрите борци на континента и е доказателство за големия Ви потенциал, както и за сериозната работа на треньорския щаб. Желая Ви много здраве и успехи на най-големите спортни форуми“, пише министър Лечева в поздравителния адрес до Микяй Наим.

„На шампионата в Загреб, Хърватия демонстрирахте отлична форма и заслужено се качихте на почетната стълбичка. Успехът Ви е плод на постоянство, талант и висока класа. Пожелавам Ви и в бъдеще да отстоявате своите позиции и да достигате нови спортни върхове“, се казва в поздравлението до Рамазан Рамазанов.

„С постижението си зарадвахте всички почитатели на спорта и затвърдихте мястото на родната борба сред европейския елит. Бъдете здрав и все така упорит и смел по пътя към поредните върхове. Вярвам във Вашите бъдещи успехи“, написа министър Лечева до Георги Вангелов.

Министър Лечева се надява борбата да представи страната ни достойно и на Олимпийските игри в Париж догодина.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments