Мениджърът на Григор Димитров с добри новини за неговото състояние

0
316
Григор Димитров. Снимка: wikimedia commons
Григор Димитров. Снимка: wikimedia commons

Мениджърът на Григор Димитров Георги Стоименов съобщи, че състоянието на първата ни тенис ракета е добро. Както Искра.бг вече писа той е заразен от COVID-19 и се лекува у дома си. Към момента вече няма никакви симптоми, обяви Стоименов пред „bTV“. Направен му е бил скенер на белите дробове, който е показал, че те са чисти.

От думите на Стоименов стана ясно, че Григор не си е направил първоначално тест за коронавирус. При останалите изследвания обаче е било установено заболяването. Към онзи момент Димитров е имал температура и затова е напуснал турнира в Белград.

Самите организатори търпят много критики, защото не е имало необходимата дистанция между тенисистите и публиката. Освен това турнирът е завършил с парти.

Стоименов каза, че и в щаба на Григор са били допуснати грешки и не са били достатъчно внимателни. Положителни резултати за коронавирус имат и треньорът на тенисиста Кристиан Гро, физиотерапевтът му Алгис Христов и последният му съперник Борна Чорич.

В Хасково пък се правят десетки изследвания за COVID-19, защото след завръщането си в България Григор проведе открита тренировка там и се снима с деца.

Самият мениджър Стоименов е с отрицателен резултат на теста за коронавирус. Той обясни още, че Григор се притеснява как тези две седмици без тренировки ще се отразят на формата му.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments