Мъжкият отбор на ОДМВР-Бургас с призовото първо място на турнир във Варна

0
52
Успех за ОДМВР-Бургас
Успех за ОДМВР-Бургас. Снимка: Пресцентър

Мъжкият отбор на ОДМВР-Бургас спечели призовото първо място на Републиканския преглед по стрелкова подготовка, който се проведе преди дни във Варна, съобщиха от полицията. Треньор на отбора е Стоян Тончев, който е състезател. Другите, които влизат в състава му са Георги Проданов и Тодор Бойнов. 

В прегледа се включиха 21 отбора мъже и 18 отбора жени, с общо 114 състезатели от различни структурни звена във вътрешното ведомство. Стрелците премериха сили в различни дисциплини, като бургазлии завоюваха първото място. След тях се наредиха отборът на Главна дирекция „Жандармерия специални операции и борба с тероризма” и отборът на ОДМВР – Варна.

Успех за ОДМВР-Бургас
Успех за ОДМВР-Бургас. Снимка: Пресцентър

От ОДМВР-Бургас припомниха, че отборът завоюва отново първо място и на традиционния турнир „Освобождение”, посветен на Националния празник 3-ти март, провеждан в последните години в крайморския град. И в него отборът беше от същите състезатели – Стоян Тончев от сектор „Пътна полиция”, Георги Проданов от Второ Районно управление – Бургас и Тодор Бойнов от сектор „Специални Тактически Действия”. Бургазлиите от няколко сезона насам са без никаква конкуренция, като заслужено извеждат ОДМВР – Бургас на призови места.

Успех за ОДМВР-Бургас
Успех за ОДМВР-Бургас. Снимка: Пресцентър

Сега отборът ще участва в нов турнир, наречен  „Кра-кра” в Перник. 

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments