Мъжът убил жена си с брадва в Ямбол е осъден на 15 години затвор

0
385
Брадва
Снимка: Pixabay

Мъж от Ямбол, убил жена си с брадва, бе осъден на 15 години „лишаване от свобода“. Присъдата на подсъдимия Димитър С. бе наложена от местната Окръжна прокуратура.

Наказанието, което е постановено по реда на съкратеното производство, трябва да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор. Присъдата подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Бургас.

За престъплението ви разказахме вчера от Искра.бг. То се е случило на 10-ти ноември миналата година в приземен етаж на къща, разположена в града. Извършено е с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин.

По време на разследването било установено, че потърпевшата нямала дом и работа. Живеела при обвиняемия, който бил социално слаб. Двамата имали непрестанни спорове, защото убитата се съпротивлявала на честите му злоупотреби от прием на алкохол. В нощта на убийството обвиняемият се прибрал в нетрезво състояние.

Между него и жената избухнал скандал. Димитър взел брадва. С нея нанесъл множество удари по дясната част на главата и лицето на жертвата, която починала.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments