Мъжът Козирог – от какво се впечатлява?

0
373
Илюстративна снимка: Пиксабей
Илюстративна снимка: Пиксабей

Мъжът Козирог – упорит, трудолюбив и преследващ целите си. За него е важно жената да може да тича с темпото, с което той се движи в живота. Има нужда от равностоен партньор, който да го следва в постигането на мечтите му.

Търси уверена и емоционално стабилна личност, която да направи своя половинка. Впечатляват го представителките на нежния пол, които имат планове за живота и са начертали пътя, по който ще ги постигнат. Привличат го жени, които действат уверено, непоколебимо и внимателно.

Мъжете родени под този знак не обичат показността и огромните жестове. Прагматизмът е нещото, което ги кара да се чувстват спокойни. Държат на името си в обществото и трудно се доверяват. Жената, която успее да разчупи леда, остава трайна следа в сърцата им.

Не бързат в изграждането на връзката си. Не им пречи нещата да стават бавно, но сигурно. По тази причина може да се наслаждавате на дълги романтични срещи.

Не обичат популярните места. За вечеря биха се чувствали по-добре на някое по-дискретно заведение. Когато са на работа изцяло се фокусира върху бизнеса. В дома си са отдадени на семейството.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от