Мъж с ограничителна заповед преби съпругата си с камъни и юмруци в Монтанско

0
22
Побой
Снимка: Pixabay

Жена бе пребита от съпруга на улицата с камъни и юмруци, а нейният брат, който се опитал да се намеси, също е пострадал. Инцидентът е от монтанската община Якимово и до него се стигнало, въпреки че пострадалата имала ограничителна заповед от мъжа си, съобщава „NOVA“. 

Диляна Стоянова разказва, че мъжът е стоял на кафенето и започнал да я обижда, когато я видял. Тя веднага се е обадила на телефон 112 и се съобщила, че съпругът и е пиян и проявява вербална агресия срещу нея, а оттам заявили, че ще изпратят екип.

„През това време той дойде при мен с чаша за кафе и ми я плисна в лицето. След това започна да криволичи, наведе се, взе камъни и започна да ме цели, като ме удари в ръката с един от по-големите. Аз започнах да му се моля да се махне и си признавам, че го нарекох боклук. След което той със засилка ме удари с юмрук в лявото око и аз паднах“.

След последното нападение мъжът е задържан за в ареста 24 часа, а Диляна се надява той да бъде осъден и да влезе влезе в затвора. Тя разказа, че той много пъти се нарушавал ограничителната заповед, която тя си е извадила през лятото. През този период той атакувал и нейния дом. 

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments