Мъж е в кома след побой пред дискотека в Лом

0
115
Юмрук
Юмрук. Снимка: Pixabay

Мъж е бил пребит пред дискотека в Лом. Случката се е разиграла на 16 октомври. Тогава 43-годишният потърпевш е бил нападнат от няколко души едновременно, предаде „NOVA“. Той е подал сигнал в полицията, защото по това време все още не се е чувствал толкова зле. Първоначално дори е бил освободен за домашно лечение.

Няколко дни по-късно той е бил хоспитализиран с тежки кръвоизливи в мозъка. От 24 октомври вече е в кома и в критично състояние. Пострадалият е от Варна. Негови близки излизат на протест, защото настояват виновните да получат справедливо наказание.

Приятелят на пострадалия Стоян Павлов е на мнение, че се е стигнало до спречкване между потърпевшия и групата мъже. Петима са го нападнали и са му нанесли фаталните наранявания. По информация на Павлов виновният е пуснат от ареста. Той дори обяви, че именно това бил човекът, който основно се занимавал с купуването на гласове в района. И затова подозира, че върху него има някаква протекция.

Близките на нападнатия твърдят, че той е спокоен човек. Именно поради тази причина те не вярват, че той е провокирал инцидента. Друг негов приятел коментира по повод на побоя, че това е организирана престъпна група, която се ползвала с протекции, защото охраната на дискотеката не е повикала полицията.

Събраните до момента доказателства сочат, че съпричастен към състоянието на 43-годишния мъж е един човек, който е привлечен към наказателна отговорност на 28 октомври. Нещо повече. Той се е признал за виновен и е дал обяснения за случилото се. Взета му е била мярка за неотклонение „подписка“ и забрана за напускане на страната. Въпросното лице е осъждано.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments