Мъж, близък до бащата на Александър: Той обича да играе с вода и не се страхува от тъмното!

0
722
Изчезналият Александър
Изчезналият Александър. Снимка: Mario Antonov, Facebook

Мъж, който твърди, че е близък до бащата на изчезналия 12-годишен Александър, публикува пост в социалната мрежа Facebook. В него той посочи четири факта за детето и публикува актуални негови снимки.

Мъжът посочва, че е прочел голяма част от написаното в специално създадената за случая група във Facebook „Да намерим Сашко“, която за кратко време събра над 10000 членове. Той е категоричен, че вече са започнали тълкувания, вместо хората да запретнат ръкави и да започнат да обикалят, за да търсят изчезналото дете.

Авторът на поста бил вторият човек, който е научил за изчезването на Александър и бил приятел на баща му. Той е категоричен, че детето е било облечено със сиво шушляково яке, а под якето е имало черна фланелка, а под нея синя такава. Сашко е бил изгубен около 15:50 часа в петък и не е ясно в каква посока е тръгнал.

Изчезналият Александър
Изчезналият Александър. Снимка: Mario Antonov, Facebook

Александър бил физически много здраво дете за възрастта си. Той никога не бил боледувал, свръхенергичен и способен да пробяга много километри.

Сашко също така обичал да си играе с вода и не се страхувал от тъмното. Той не бил особено контактен и имал инстинкт за самосъхранение.

Изчезналият Александър
Изчезналият Александър. Снимка: Mario Antonov, Facebook

Мъжът посочва още, че трябва детето да се търси на терен и полза от изяви във Facebook по въпроса просто няма.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments