Майката на убиеца във Варна: Не съм прескачала Кремена!

0
186
Силва Ангелова
Снимка: Кадър от репортаж на БиТиВи

„Кремена беше абсолютно адекватна. Заклевам ви се в най-святото – в сина си.“

Това заяви майката на обвинения 41-годишния Борислав Николов за убийството на 40-годишната си съпруга Кремена във Варна. Версията на майката на задържания за фаталния инцидент е по-различна. Тя твърди, че е отишла в квартирата на сина си и неговата съпруга около час след скандала между двамата. Помогнала да изнесат вещите му, но в никакъв случай не била прескачала пребитата Кремена.

„Защото казаха, че едва ли не аз съм я прескочила и съм излязла“, заяви Силва Ангелова.

В дома на Николови имало обърната маса за хранене и два стола, а Кремена имала малка рана на горната устна, спомня си Ангелова.

„Но това не значи, че е в безпомощност. Разговаря с мен, а след като ние тръгнахме, тя блъсна външната врата. Много ясно се чу, защото е метална, ние бяхме в асансьора, и се заключи“, каза още Ангелова пред „БиТиВи“.

По думите й след като са се прибрали Борислав и Кремена са провели няколко телефонни разговора.

„Той каза: „Кремена, ще се видим с теб във вторник на делото.“ Това бяха последните думи и аз го чух това“, коментира майката на обвиняемия.

Майката на Борислав твърди още, че пред нея никога не било имало конфликти между двамата. За развода разбрала едва десетина дни преди фаталната вечер.

Адвокатът на обвиняемия смята, че „има голяма вероятност това да не е местопрестъплението“.

„Т.е. след излизането на Борко с майка му от апартамента, Кремена съвсем спокойно е могла да излезе някъде“, заяви адвокатът Енчо Енчев.

Заключението на съдебната експертиза е, че жената е починала от масивен мозъчен кръвоизлив след множество удари по главата, а според прокуратурата тезата на защитата, че може сама да е излязла, е несъстоятелна.

Определението на Апелативния съд Борислав да остане постоянно в ареста е окончателно.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments