Майка на две деца е в неизвестност от 2 седмици

0
757
Радинела Кирилова
Снимка: Скрийншот от репортаж на NOVA

Две седмици няма следа от 26-годишната майка на 2 деца, пише „NOVA“. В деня на изчезването си Радинела е била на работа в детската градина на врачанското село Нивянин. Колежката й Борислава Дуцовска разказва, че младата жена си е ползвала обедната почивка, върнала се е, провела е телефонен разговор, взела един плик и си тръгнала.

Радинела си е тръгнала без дори да види децата си, които са били в същата градина. След края на работния й ден дошъл съпругът й Николай Златков. Тогава той разбрал, че жена му е изчезнала. Мъжът разказа, че я е търсил навсякъде в района на селото.

Майката на изчезналата жена – Анжела Иларионова отбеляза, че дъщеря й е била насилвана от Златков. Потвърждават го и местните – Радинела споделяла пред тях, че Николай я е малтретирал и биел. Мъжът отрича обвиненията. Той признава, че са се карали, но не смята, че е изчезнала заради скандалите.

Иларионова се е прибрала от чужбина, за да търси дъщеря си. Тя е ходила при кмета, в детската градина, в полицията – във Враца, в Бяла Слатина и в Борован. Жената се притеснява от възможността Радинела да се е самоубила.

Местните в селото имат няколко версии за изчезването й – да е избягала от мъжа си, да е убита, отвлечена или да е посегнала сама на живота си.

Полицията е обявила Радинела за международно издирване.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от