Майка и дъщеря се нуждаят от помощ, за да оцелеят!

0
300
Александра. Снимка: HelpKarma
Александра. Снимка: HelpKarma

Отново призоваваме за помощ за Делянка Постолова, която сама се грижи за 34-годишната си дъщеря Александра. Припомняме, че младата жена е с множество увреждания и е напълно сляпа. Двете живеят в Радомир, а за тях разказва „HelpKarma“.

Майката получава 300 лева като личен асистент, както и инвалидната пенсия на момичето – 245 лева. Помага в домакинството на приятели, което добавя още 30 лева месечно към семейния им бюджет.

Имат да плащат много заеми и кредити – около 600 лева и всички пари отиват за погасяването им. През зимните месеци сметките за ток достигат до 280 лева. Нужни са им средства за храна, памперси, лекарства и домакински нужди.

Най-трудният период започнал преди 3 години, когато съпругът на Делянка получил инсулт, а тя напуснала работното си място, за да се грижи за него. Състоянието му се влошавало, а били нужни средства за рехабилитация, ампутации на краката и транспорт.

Смелата съпруга не се предала. Искала само любимият ѝ човек да се оправи. Така теглила пари от институции, взимала от близки и приятели, но мечтата ѝ не се осъществила. На 17-ти юни 2017-та година човекът починал, а една седмица по-късно от този свят си отишъл и свекър ѝ, който също помагал на семейството.

Двете жени са в много затруднено положение. Имат нужда от помощ, за да оцелеят. Всеки, който има възможност, може да дари на страниците на платформата.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от