Мартин Трифонов остава за постоянно в ареста

0
238
Мартин Трифонов
Снимка: МВР

21-годишният Мартин Трифонов остава за постоянно в ареста. Това реши Сливенският окръжен съд, след като Окръжната прокуратура внесе искане за налагане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“. Повдигнати са му 3 обвинения – за изнасилване, за блудство и за убийство по особено жесток начин на непълнолетно лице.

Най-тежкото наказание за убийство е доживотен затвор без право на замяна, може да бъде доживотен затвор или 30 години затвор. Наказанието за изнасилване е от 15 до 20 години, за блудство – от 10 до 20 години.

Обвиненият за убийството на малката Кристин от село Сотиря е направил пълни самопризнания. Той е обяснил с подробности интензитета и начина, по който са нанесени ударите. Използвал е камък, с който е нанесъл тежките наранявания по 7-годишното момиченце. По думите му престъплението е било извършено под влиянието на алкохол. Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова заяви, че това не го оправдава.

Днес стана ясна и причината за смъртта на детето – тежка черепно-мозъчна травма с излив на мозъчно вещество, което е несъвместимо с живота.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments