Малкият Александър от Перник все още е в неизвестност. Как върви издирването?

0
321
Изчезналият Александър
Изчезналият Александър. Снимка: Община Перник, Facebook

Продължава издирването на 12-годишния Александър, който изчезна снощи в Перник. Момчето за последно е било видяно в района на Профилакториума. То е с тежка форма на аутизъм, предаде „NOVA.

Кметът на града Станислав Владимиров съобщи, че издирването не е спирало през цялата нощ. Той отправи апел към жителите на града да бъдат внимателни и тези от тях, които имат желание, да се включат в акцията. По неговите думи трябва да се преглеждат дори и всички малки улички в Перник. Периметърът на гората бил покрит от полицаи. Те издирват Александър с термокамери и кучета.

Детето е било с баща си, когато е изчезнало. То е хиперактивно и затова може да се отдалечило много след изчезването си. И към момента много доброволци участват в неговото издирване.

Александър е бил облечен със сив суитчър. В себе си е носел розова плюшена играчка.

Детето се е изгубило около 15:50 часа. Неговият баща е провел разговор по телефона и е направил маневра с колата си. В този момент 12-годишното момченце вече го е нямало.

Големият проблем в случая е, че дори бащата не знае в каква посока е тръгнал синът му – дали към центъра на града, или към гората. Това разказа Марио, който е познат на семейството.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments