Лелята на изчезналия Александър: Възмутена съм от коментарите срещу баща му!

0
1612
Изчезналият Александър
Изчезналият Александър. Снимка: Община Перник, Facebook

Второ денонощие продължава мащабната акция по издирването на изчезналия в петък в Перник 12-годишен Александър. Лелята на детето разказа, че той и друг път е бягал и затова изрази надежда в момента да се е скрил някъде. Тя изрази възмущение от нападките срещу баща му, предаде „БНТ“.

Жената посочи, че е огорчена от това, което се пише в социалната мрежа Facebook. Според нея не може бащата да се призовава да бъде поставен на детектор на лъжата и това при положение, че на практика той е отгледал детето си напълно сам. В същото време самият баща е трудно подвижен, защото е с переза. Детето пък ходи на училище и за него се полагат неимоверни грижи.

Лелята изрази надежда, че нейният племенник има чувство за самосъхранение. А самият баща го е водил на много лекари, включително и при професори. Редовно посещавал и логопед. Предишните пъти, когато е бягал, се е връщал сам. Търсел е своето семейство. Досега никога не се е губил по този начин.

От своя страна кметът на Перник Станислав Владимиров обяви, че акцията по издирването на Александър е продължила през цялата нощ. В нея са включени огромен брой хора, както и техника. За съжаление от нея все още няма резултат. Той призова всички доброволци да се насочат по-скоро към града и да бъдат обиколени всички къщи, като собствениците им бъдат помолени да проверят неизползваните от тях помещения.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments