Лекция на Благовест Асенов в Лисабон

0
456
Благовест Асенов. Снимка: Личен архив
Благовест Асенов. Снимка: Личен архив

Благовест Асенов е лидер на родолюбивата организация „Национална съпротива“. Преди дни се завърна от Лисабон, където се състоя международна конференция на патриотични организации.

На пресконференцията представител на всяка организация държи реч, в която разказва за структурата, на която е член, дейността й, решенията, които предлага, за различните проблеми и какъв е погледът им за бъдещето на християнска Европа.

Речта на Благовест Асенов премина под всеобщо одобрение и аплодисменти.

„Здравейте,

казвам се Благовест Асенов и съм от „Национална съпротива“ – България. Искам да благодаря първо на „Нов социален ред“ за поканата на тази конференция, като се надявам тя да е ползотворна за Отечествата ни!

Ние виждаме, че проблемите, с които се сблъскваме, са сходни въпреки, че сме от различни краища на Европа, но подобните проблеми знаем, че имат и подобни решения.

Затова такива конференции са важни, защото от една страна се опознаваме, а от друга се учим един от друг чрез опита, който всеки има в борбата за своя род и Родина!

Аз съм тук от името на „Национална съпротива“, така че предполагам ще Ви е интересно да разкажа малко за нас.

Ние сме националистическа организация, която си е поставила за цел да се бори за суверенитета, благоденствието и обединението на България. Развиваме различни дейности като масови шествия срещу мигрантите под наслов „Вън нелегалните имигранти от България“ и опитите им да бъдат заселени в нашите земи, и така да променят верския и етнически характер на България, превръщайки ни в мултикултурна клоака.

След поредицата от няколко големи такива протеста, правителството падна и плановете им за заселването им се провалиха. Този процес, за съжаление, виждаме в цяла Европа в последните 30-40 години и е нещо, което е масово налагано и за това с всички сили трябва да му се противопоставяме на всяка цена и с всички средства.

От 11 години организираме и шествието „Да запазим децата от разврата“, което правим в противовес на „гей парада“ и опитите на правителството и неправителствени организации да содомизират българските деца чрез масирана пропаганда в училищата и медиите.

Ние знаем, че нациите загиват от моралното разложение вътре в тях и затова всячески се борим срещу тази патология, която за съжаление в последните 20 години се превърна в норма, а нормалността се превръща в патология. Ние виждаме, че лека-полека пропагандирането на содомията, аморалното поведение, както и мултикултурализма се превърнаха в държавни политики под диктат отвън и са една огромна заплаха за съществуването ни, като народи и въобще като човешки същества.

Оскотяването и пропадането на човечеството е плодът на новите течения като комунизма и либералната демокрация, които властват в Европа в последните 80 години и които си поставиха за цел да унищожат останките от някогашната християнска цивилизация. Днес ние виждаме, че властват грехът, покварата, недостойнството и безчестието – вследствие на тази тяхна борба, а неща като добродетел, морал, чистота и чест са осмивани, дори вече и на места преследвани.

Опитът човечеството да бъде моделирано от тези режими достигна днес своя апогей и бе превърнато в множеството си в една аморфна, консуматорска, безбожна и безродна маса. Впрочем, такава бе и идеята на изобретателите на двата режима. Затова, като една от нашите най-важни цели е навсякъде да обясняваме, че комунизмът и демокрацията не са алтернативи едно на друго, но са двуострият нож на ционизма, унищожаващ националните държави. Затова всяка година, ние от „Национална съпротива“, почитаме падналите жертви в борбата с комунизма, както и се борим срещу проявленията на съвременната либерална демокрация.

Друг важен наш проект е и спортният ни клуб NS FIGHT CLUB. Всички знаем, че младежите са най-уязвими и лесно се подхлъзват по „слабостите на нашия век“ ако нямат личен пример, и разбира се лична дисциплина, а спортът изгражда точно това.

Благодарение на треньорите, младите се обучават в кикбокс, бокс, ММА и вече имат и спортни успехи. Наши състезатели участват в различни национални и международни турнири, а от миналата година и сами правим голям ежегоден националистически турнир под надслов „Спорт срещу порока“ и други по-малки благотворителни. Освен дисциплина, чрез тренировките се придобиват и знания, и умения, с които можеш да защитиш, при нужда, живота си, вярата си, семейството си, съратниците си, народа си и Родината си!

А в тези смутни времена, когато властта нехае за народа и властва беззаконието, а тиранията на малцинствата над мнозинството е ежедневие и се толерира, то личната защита на теб и близките ти става твоя отговорност и задължение! Пък и народопсихологията на всеки български националист е, че трябва да доминира задължително над враговете си.

Ние разбираме, че за да променим нещата трябва да управляваме, но както се и очаква ни се оказва яростна съпротива от страна на властта, прокуратурата, службите и плеядата от платени отвън неправителствени организации, чиято задача е да моделират общественото мнение във вреда на народа и да ерозират държавата ни отвътре. Вследствие на това два наши политически проекта бяха забранени.

Така разбира се „демокрацията“ показва истинското си лице, като сама показва фундаменталния си принцип, че всеки има право да избира своите управници и да бъде избиран /с тези обещания тя свали монархиите/. Днес на все повече хора става вече ясно, че тя всъщност е една тирания на патологията над нормалността или дори тирания на злото над доброто, където ние, които милеем за Отечествата си и се стараем да живеем в полза на обществото, нямаме място.

Тук се крие и разковничето на нашата борба, защото ние виждаме, че и днес, когато сме се събрали да говорим с какво може да сме полезни на обществата си и как да се справим с проблемите, които заплашват самото ни съществуване като народи, сме обект на „интерес“ на разни служби и агенции. Национализмът винаги е бил част от имунната система на една държава. Той е както са белите кръвни телца в организма, които се борят срещу заразите и болестите, и докато те побеждават организмът е здрав, но когато покажат толеранс към някоя зараза тя го погубва и той умира. Това е нещото, което не трябва да допускаме, защото виждаме, че ние вършим нашата роля – показваме язвите и пагубните течения, които унищожават тялото /държавите/, но вместо да бъдем подпомогнати се започва борба срещу самите нас сякаш ние сме вредните, сякаш ние сме враговете, а болестите възтържествуват.

Впрочем, какво става с организъм, който няма имунна система? Той умира, дори и от настинка и както СПИН-а унищожава имунитета, но не той, а външна малка намеса го убива, така е и при държавите. А сега нека всеки сам си направи извода – ако ние сме имунната система и срещу нас се води борба, кой играе ролята на СПИН и кой на настинката?!

В Библията е казано „по плодовете ще ги познаете“, а техните плодове са смъртта на човека, като човек и замяната му с покварения, безмозъчен, скотоподобен, консуматор, който ще живее не за полза на другите, не за да твори, не за да създава цивилизация, но за себе си и нисшите си страсти, а живеейки така ще унищожи и себе си и всичко свято, хубаво и красиво.

Затова, братя и сестри, нашата борба можем да я наречем цивилизационна, защото ако я загубим ще загубим човешкия облик и ще го заменим с гнусното лице на новия световен ред, който са ни приготвили.

Ще загубим европейската християнска цивилизация, която дедите ни изградиха и ако допуснем това ще заслужим проклятието както на предходните поколения, които с кръвта си я бранеха и изграждаха, така и на бъдещите, които ще живеят в мъка и позор.“

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от