Leader Technologies – технологичният лидер на Бургас с нов магазин

0
366
Leader Technologies
Leader Technologies

За да се развива една фирма успешно, тя трябва да предлага качествени услуги, които да се извършват от специалисти. Такъв модел следва и компанията Leader Technologies.

Основна дейност на фирмата е дистрибуция на едро и дребно на IT техника, както и търговия, проектиране, изграждане, внедряване и поддръжка на компютърни системи, мрежи, комуникационни решения, информационни системи и системи за видеонаблюдение и сигурност.

Специалистите им са сред най-добрите в бранша. В магазините си имат богата гама продукти, а освен това разполагат с голяма складова наличност, като на по-голяма част от артикулите са и директен вносител.

Leader Technologies

 

Leader Technologies ценят своите клиенти и работят за максималната им удовлетвореност. Именно това е нещото, което увеличава популярността им и кара все повече хора да се обърнат към тях.

Новият им магазин е разположен в град Бургас, ж.к. „Братя Миладинови“ бл. 117 (Народен юмрук), вх. 1, партер (зад училище „Васил Априлов“)

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от