Крадци разбиха с аварийно чукче множество магазини в Бургас, хванаха ги

1
2290
Крадци в Бургас
Крадци в Бургас. Снимка: Искра.бг

Крадци разбиха с аварийно чукче за автобус магазина за телефони в подлеза на Операта. За това сигнализира пред Искра.бг собственикът на търговския обект, който ни предостави кадри от охранителните камери. Инцидентът е станал около 22:00 часа в неделя, а от магазина са откраднати два мобилни телефона и сумата от 50 лева.

„Вижда се как удрят с чукчето и влизат с ритник, за да съборят и вътрешната витрина. В рамките на 10 секунди взимат два телефона и 50 лева. Върнах записите от камерите и видях, че в петък следобед са влезли уж да разглеждат, а са проучвали. Тогава са без маски и им имам лицата“, коментира собственикът пред наш репортер.

„Тези лица са правили акции от няколко дни в Бургас, ограбвали са пекарни, ресторанти, хранителни магазини. Предишната вечер по „Богориди“ и „Славянска“ са минали и по същия начин с чукче са разбивали витрини. Не си сменят и дрехите, затова лесно се познават“, добави той.

От полицията потвърдиха, че извършителите за задържани. Става въпрос за двама мъже от Асеновград – единият, от които е непълнолетен.

Очакваме и вашите сигнали на iskra@iskra.bg

Абониране
Известие от
guest
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Valentin
Valentin
1 година по-рано

Пълнолетен, непълнолетен трябва да има големи наказания. Например, рязане на пръсти и при повторно на ръка. Така хората няма и да си помислят за такова нещо. Твърде строго, но ефективно..