Койот нападна двегодишно дете, баща му го удуши с голи ръце

0
464
Койот
Илюстративна снимка, Pixabay

Койот е нападнал 2-годишно момченце, а бащата на детето е успял да го убие с голи ръце, пише „Fox2detroit“. Инцидентът е станал в понеделник в щата Ню Хемпшир, САЩ, гласи информацията от властите.

Полицейското управление в Кенсингтън съобщи, че животното го е атакувало, докато цялото семейство се разхождало. Иън О’Райли, съпругата му и другите им две деца били на около 30 мили източно от Манчестър.

„Нямах друг избор. Трябваше да взема решение да се превърна в агресор, скочих върху него, нападнах го и успях да го поваля на земята“, каза бащата пред „Boston 25News“.

Успях да сложа ръка на муцуната му, така че да не може да ме атакува. Забих лицето му върху снега, държах муцуната му затворена и успях да го задуша“, разказа още Иън О’Райли.

Той е бил ухапан от койота по ръката и гърдите. 2-годишното дете също е било ухапано, но животното не успяло да пробие снежния костюм, с който е било облечено момченцето.

По-рано същата сутрин от полицията са получили сигнали и за други нападения на койота. Животното е атакувало превозно средство и е ухапало  62-годишна жена и двете й кучета.

Тялото на койота е било тествано за бяс. На О’Райли и възрастната жена са били инжекции като превантивна мярка.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments