Кой кой е в листата с кандидати за народни представители на „Продължаваме Промяната“ в Бургас?

0
242
Регистриране на листата
Регистриране на листата. Снимка: "Продължаваме промяната"

„Продължаваме Промяната“ /ПП/ регистрира в РИК-Бургас листата си с кандидати за депутати от Бургаски многомандатен избирателен район с ясно обявената цел да спечели изборите на 2 октомври и да бъде довършено започнатото. Водач на листата е Константин Бачийски. Сред кандидатите са и депутатите в 47 Народно събрание Христо Симеонов, Милко Пенев и Богомил Петков.

В листата са включени общо 28 души с различен профил – юристи, предприемачи, лекари, учители, актьори и хора с ярки обществени позиции. Според Бачийски общото между всички тях е това, че когато се изправят пред някаква трудност, не викат „неволята“, а търсят начин да се справят с проблема и предлагат работещи решения.

Бачийски посочи като приоритети в работата на бъдещите бургаски депутати освен нулевата толерантност към корупцията и реализирането на ключови проекти, които биха осигурили икономически просперитет за региона. Сред тях са създаването на нови терминали в Пристанище Бургас и запазване на голяма част от съществуващите корабни места, разширяването на ГКПП „Малко Търново“ и изграждането на четирилентов път в отсечката „Бургас – Малко Търново“, разкриване на туристическо ГКПП до Резово, старт на строителството на магистрала „Черно море“ и осъществяване на трансформацията на бившето военно летище „Равнец“ в индустриална зона с възможност за обслужване на карго полети и товари.

„По някои от тези проекти вече сме започнали работата, време е да довършим започнатото“, коментира Бачийски.

При представянето на листата стана ясно, че всеки в нея е бил поставен на съответното място след обсъждане и гласуване на кандидатурата му от страна на Националния съвет на ПП, което изключва каквато и да е била възможност за налагане на еднолични решения. В колективния орган на партията не членуват представители на коалиционни партньори или мандатоносители. На предходният парламентарен вот през ноември 2021 г. Бачийски и колегите му спечелиха общо 4 мандата от Бургаски избирателен район.

Имената на кандидат-депутатите са:

 1. Константин Бачийски;
 2. Христо Симеонов;
 3. Богомил Петков;
 4. Милко Пенев;
 5. Яна Вангелова;
 6. Константин Иванов;
 7. Стоян Царев;
 8. Емил Пейчев;
 9. Бочко Бочев;
 10. Николай Желев;
 11. Иван Иванов;
 12. Марин Георгиев;
 13. Теодор Стаматов;
 14. Искра Ангелова;
 15. Бисер Русимов;
 16. Станислав Станев;
 17. Емил Соколов;
 18. Николай Богов;
 19. Милен Манолов;
 20. Розита Еленова;
 21. Гроздан Tодоров;
 22. Христо Стоилов;
 23. Мирослав Йорданов;
 24. Росен Топкаров;
 25. Диан Дунев;
 26. Ангел Симеонов;
 27. Петър Стоев;
 28. Деян Денев.
Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments