Кой и защо иска да спре „Национална съпротива“?

1
716
Снимка: Национална съпротива
Снимка: Национална съпротива

„Национална съпротива“ е родолюбива организация, която се бори срещу: всякакви вредни за България индивиди, разврат на децата, циганската престъпност, външна антибългарска намеса и всичко друго, което е против интересите на българското общество.

Лидер на патриотите е Благовест Асенов, а атаките срещу него и организацията не спират. Изтриват им профили и страници в социалните мрежи, премахват им публикации, подават се сигнали в прокуратурата срещу дейността им, забраняват им протести и маршове. Държавният репресивен и корумпиран апарат умело се справя с тези, които защитават българското, за да обслужат антибългарските интереси на тези, които има дават пари.

Важно е да се отбележи, че нападките идват от споменатите вредни за Родината ни същества и действията им. Шествията на болните многополови същества, отказът за справяне с циганската престъпност, изкривяване на историята от разни организации, свързани с чифути, унищожаване на образованието /пак с помощта на чужди организации/, турската намеса в политическите дела и т.н., и т.н. – всичко това се смята за законно, правилно и морално от продажните ни политици, но когато някой се опълчи, за да защити българското, веднага бива определен като расист, ксенофоб, шовинист и започва натискът срещу него.

От години е ясно, че който дава повече пари на вредната управляваща клика, той налага волята си, дори да е насочена срещу България. За безродните ни управници са важни банковите им сметки, а не бъдещето на собствения им народ. Антибългарските им действия са добре замаскирани, но има и будни българи, които разкриват пъклените планове на американци, руснаци, чифути, турци, англичани и други подобни паразити.

От статия в сайта Marginalia става ясно, че еврейската организация „Шалом“ настоява прокуратурата да спре неонацистката организация „Национална съпротива“, защото била срещу евреи, турци, роми, арменци, ЛГТБИ и други уязвими социални групи.

Основният въпрос е кой ще спре „Шалом“ и другите организации, които са срещу българския народ? Кой ще спре узаконените престъпления на чуждестранни структури, които изяждат България? Кой ще спре и накаже тези българи, които слугуват на нездравословните структури?

В чифутските мрежи доброволно са се оплели политици, управници, медии, хора, структури и оплитането продължава. Тези своеволия няма да са вечни. Славни българи ще разкъсат мрежите ви и след това ще бъдете прокудени, а тези, които останат ще се оковат!

Какъв е коментарът на Благовест Асенов за искането на „Шалом“ може да прочетете в профила му преди да бъде изтрит. Но и да го изтрият от еврейската платформа Фейсбук, оттук няма да могат:

„Обвиненията на евреите срещу нас в антисемитизъм не са нищо друго освен опит да прикрият престъпленията си срещу нашия народ и да подготвят следващите такива „Шалом“ са тази организация, чиито представители след 09.09.1944 г. бяха съдии в Народния съд и извършваха геноцид срещу елита на България в името на комунизма и борбата с антисемитизма, като го избиха поголовно. Днес техните синове, сменили комунизма с демокрация, продължават противодържавната си дейност като имат само една цел – да ерозират държавата ни отвътре и подобно на болест да се борят със здравите сили в нашето Отечество, които оказват съпротива или ги разобличават.
Евреите, от тази вредна за България организация, явно са забравили, че са гости тук и се опитват да върнат някои стари техни практики за разправа с противниците си. Като това показва, че днес явно да си антисемит е равно на това да казваш истината за тях и вредите които нанасят на цялото човечество.
Време е да се поставят обвинителите на място и час по скоро да станат обвиняеми. Защото единствените престъпници са те и то в най-тежкия грях в АНТИБЪЛГАРИЗЪМ!“

1
Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
1 Коментирайте темите
0 Отговори на темата
0 Последователи
 
Най-интересен коментар
Гореща тема
1 Коментатори
Георги Унгорянов Скорошен коментатор
  Абониране  
нови стари най-гласувани
Известие от
Георги Унгорянов
Гост
Георги Унгорянов

Най-вредни и смъртоносни за България са крипто евреите, чифутите и техните гнусни лакеи!
Тази чума трябва да бъде изгорена до последния бацил!
Да им сера в гробовете на цар Борис, Пешев и владиката, дето са спасили тия изроди навремето!Време е да отворят спешно врати спа центровете от веригата „Arbeit macht frei“!
Слава на националсоциализма, смърт на ционизма!
Хайл Хитлер!