Кой е йезуитът /папата/ и защо дойде в България?

0
489
Папа Франциск. Снимка: Уикипедия
Папа Франциск. Снимка: Уикипедия

Помните ли, че папата беше на посещение в България? Ако не помните, ще припомня!

Франциск е папа от 13 март 2013 г. Той е първият папа от Новия свят, първият папа йезуит и първият папа от 1200 години с неевропейски корени след сириеца Григорий III. Папа Франциск е един изключителен папа!

Йезуит е човек, който е от Обществото на Исус, познато повече като Йезуитски орден. Неговите членове се наричат йезуити, но преносно се употребява и за коварен, лицемерен, подъл човек – каквото определение приляга и на папата. Нали е йезуит.

За много от хората папата е символ на чистота, доброта, спасение, морал, безкористност и т.н. Той бил божи пратеник!

На пръв поглед е така, но да погледнем какво се крие зад маската на този индивид.

Преди време, същият този божи пратеник, целуваше краката на мигранти. Същите тези мигранти, които вършеха престъпления из Европа. Техни съучастници бяха правителствата на държавите, които ги приютиха.

Папата посети и център за бежанци в България. Беше много загрижен за тези мигранти, които вместо да бъдат в затвор за нелегално преминаване на границата, им изградиха центрове. Премиерът Борисов, от чийто действия не става ясно дали работи за или против България, каза:

„Визитата на папата беше добра реклама за България. Той отправя посланията от всяка точка на света. Посланието му беше за мир и призова да продължаваме да изграждаме мостове на добротата между държавите. В негово лице имаме голям приятел на България.“

Честно да си кажа, на България такъв приятел не й трябва. Такъв премиер също не й трябва.

В медиите беше написано:

„Папата е направил връзка между отношението на българите към мигрантите и факта, че самата страна страда от отлив на население. В кореспонденцията четем: „Още в неделя Франциск призова правителството и политиците да не отблъсват мигрантите. Самата България добре познава „драмата на емиграцията“.“

Приятелят на България призовава да приемем тези, които вършат престъпления срещу нас. Да бъдем толерантни към тези, които ни погубват. Това го казва субект, който е част от педофилски скандали, корупция, разследвания и кой знае какво още.

Каквито са ни управляващите, такива са и приятелите на България!

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от