Костадинов след посещение в руското посолство: Москва може да ни бъде само партньор и съюзник

5
1040
Костадин Костадинов
Костадин Костадинов. Снимка: ПП "Възраждане"

„Русия може да ни бъде само партньор и съюзник, и това го казвам не аз, а 65% от българите според официално социологическо проучване на Европейския съвет по външна политика.“

Това написа във Facebook лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов, който вчера е бил на прием в руското посолство у нас. Той за пореден път апелира за освобождаване от „пагубното американско колониално робство“. Публикуваме коментара му без редакторска намеса: 

„Вчера ходих на ежегодния дипломатически прием в руското посолство. Преди две седмици ходих в полското посолство на техният ежегоден дипломатически прием. По-рано пък имах официална среща с алжирската посланичка г-жа Байя Бенсмаил в парламента. След всяко такова официално събитие по протокол се прави официална снимка. Тези приеми и срещи са публични, на някои от тях (като приемите) присъстват стотици хора.
 
Та след моето участие на руския прием цялата евроатлантическа демократоидна общност намери най-накрая едно доказателство за това, че Възраждане е проруска партия – една официална снимка с руската посланичка:) Истината обаче е, че всъщност ние сме проалжирска партия! 
 
Сега сериозно. Официално посещение на прием заедно с още 500 души веднъж в годината в руското посолство е едно, а ходене по три пъти в седмицата на тайни срещи в американското посолство е съвсем друго. Проявата на дипломатическо уважение към Русия е едно, а наведеното колониално съгласуване и одобрение на министерства и служби от САЩ е съвсем друго. Русия може да ни бъде само партньор и съюзник, и това го казвам не аз, а 65% от българите според официално социологическо проучване на Европейския съвет по външна политика.
 
Впрочем и Алжир може и трябва да ни бъде партньор и съюзник. Тази страна в миналото имаше много близки отношения с България, които бяха съзнателно разрушени от американските колонизатори след 1989 г. В момента тя е сред най-големите доставчици на газ за Европа (вкл. и втечнен газ) и може да ни помогне да се отървем от енергийната зависимост от САЩ. С тази позиция ставаме ли проалжирска партия?
 
Крайно време е да се освободим от пагубното американско колониално робство и България отново да стане свободна и независима държава!“
Абониране
Известие от
guest
5 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Янка Аврамова
Янка Аврамова
3 месеци по-рано

Няма нужда човек да е русофил ,за да мисли ,трезво ,съвестно ,адекватно…..и прочие Ще кажа следното :Самарското Знаме е специално подарено от Русия на българите, преди невъзможната за човешка логика и военно дело,победа….С Русия, България има връзка надвишаваща всяка политика и всяка човешка и земна мисъл .Една вяра ,еднакви букви,еднородни корени,история ,култура и много други сходства….Да речем хипотетично,че Русия е враг на България,избирам този враг ,с еднакви букви и а една вяра…. С. Америка българинът няма общи цели ,нито обща култура ,нито обща азбука…Америка на мен бе ми в нужна дори като приятел….Там няма народ ,нито нация ,нито история.Там има… Прочети още »

Рашко
Рашко
3 месеци по-рано

русия е необятна ще намери място и за вас

Милена Стоянова
Милена Стоянова
3 месеци по-рано

Чудесно изказване! Подкрепям!

Янка Аврамова
Янка Аврамова
3 месеци по-рано

Срещу Русия са тръгвали само болни мозъци ,психопати и умствени инвалиди…..
Всяка държава на земното кълбо ,която уважава народа си и себе си като държава е в добри ,икономически,културни и дипломатични отношения с Русия ,която,като страна , географски лежи на два континента (преди век – на три ,с Аляска) ..

До Янка
До Янка
3 месеци по-рано

Янке, проста си. Но когато руснаците освободители изнасилваха майка ти и след това се роди ти, мноооого рева като разбра, че си от незнаен баща. Е сега имаш възможност да отидеш в Русия и да целуваш ръка на путин. Той ще намери баща ти.