Костадин Костадинов: България има нужда от нормализация!

0
16
Д-р Костадин Костадинов
Д-р Костадин Костадинов. Снимка: ПП Възраждане

България има нужда от нормализация. Това обяви в своя позиция лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов. Той обяви, че Кирил Петков и неговата клика рискували да блокират страната с отказа си да се отиде на нови избори

Публикуваме позицията на Костадин Костадинов без редакторска намеса:

„С отказа си да приложат демократичния подход, а именно при загуба на парламентарно мнозинство да се отиде на нови избори в търсене на доверие от суверена, както казва Конституцията, Кирил Петков и неговата клика рискуват да доведат страната до блокаж и граждански противопоставяния с непоправими последици.

Кирил Петков и неговото управление на инат ще направят така, че хора с различни виждания да се изправят не пред урните едни срещу други, а пред дома на демокрацията и единството, а именно пред Народното събрание.

Ние от “Възраждане” отказваме да носим отговорност, ако се стигне до сблъсъци между хора с различни политически възгледи и призоваваме това инсталирано правителство от Американското посолство да не потапя страната в хаос по подобие на други “демократизирани страни” на принципа „Ако не ние, то потоп“.

Нека демокрацията да се завърне и да отидем на нови избори, където народът да се произнесе като на референдум, а не да чакаме поредния народен предател да бъде подкупен.

Защото, ако купуването и продаването на гласове е престъпление, то купуването и продаването на “народни предатели“ е престъпление и морален упадък в очите на обществото, към което принадлежим всички ние, независимо от партийната окраска.

България има нужда от нормализация!“

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments