Костадин Костадинов: Ако някой трябва да си подаде оставката, това е Иван Портних!

0
46
Костадин Костадинов
Костадин Костадинов. Снимка: "Възраждане"

Лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов написа пост в социалната мрежа Facebook по повод искането на кмета на Варна Иван Портних главният архитект на града да си подаде оставката заради презастрояването в града. 

„Вчера кметът на Варна Иван Портних поиска оставката на главния архитект на града заради презастрояването и лошото състояние на морската столица. Да поискаш оставката на някого заради това, че е изпълнявал заповедите ти, е крайно цинично и нечистоплътно. Ако някой трябва да подава оставка, това е Портних, който за последните 10 години превърна Варна в западнало мръсно гето с намаляващо население и рахитична умираща икономика“, категоричен е той. Костадинов допълни:

„Тъй като обаче знам, че Портних няма да го направи, а дори нещо повече, ще се кандидатира за четвърти мандат наесен, ще направя всичко възможно, за да може нашият град да получи качествен и работещ кмет – а не такъв, който за последните 10 години, откакто е кмет, така и не научи на кой етаж в общината коя дирекция се намира. Да не говорим, че като софиянец така и не опозна Варна и ако го пуснем във Владиславово, първо ще се изгуби, а после няма да знае кой автобус да хване за центъра. Няма да забравя как по време на наводнението в Аспарухово преди 10 години се изгуби в една от крайните махали на родния ми квартал.“

Костадинов е категоричен, че е крайно време да се сложи край на престъпното управление на коалицията ГЕРБ, ДПС, ВМРО във Варна, която според него унищожава морската ни столица. 

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments