Константин Бачийски: От нас зависи амбициозните младежи да останат в Бургас!

0
504
Константин Бачийски. Снимка: ПП СЕК
Константин Бачийски. Снимка: ПП СЕК

В Бургас се проведе национално състезание по дебати „ВЪЙ Оупън 2019“. Проявата получи подкрепа от зам. председателя на Средна европейска класа (СЕК) и общински съветник – Константин Бачийски, който заяви:

Насърчително е, че толкова млади хора в града се включват в надпреварата. За мен е привилегия да бъда полезен на основните организатори от бургаския клуб „Дебати“, защото това са младежи, които от рано натрупват знания в различни области и развиват своето умение да анализират и да развиват критично мислене, за да се превърнат в успешни личности на утрешния ден.

Морският град е домакин на събитието за трети пореден път. Темите, които са се разисквали, са били свързани с политически, социални, икономически и исторически знания. Участниците са показали умения за изразяване на аргументи по актуалните за обществото въпроси.

Константин Бачийски е сред основните спонсори на мероприятието. Съдейства по инициатива на председателя на местния клуб Мартин Мавров, който е възпитаник на бургаската природоматематическа гимназия „Акад. Никола Обрешков“.

Снимка: ПП СЕК
Снимка: ПП СЕК

Личната амбиция на дарителя е да помага на амбициозните хора от града да развиват потенциала и уменията си. Целта му е да създаде нужните условия, за да могат подрастващите да останат или да се завърнат в населеното място. Той допълни, че:

Умението да водиш дебати е изключително важно за изграждането на новото будно и информирано общество, а участниците в клуб „Дебати“ доказаха, че Бургас има такива млади хора. От нас зависи да им осигурим необходимите условия,за да останат и да се развиват в своя роден град.

Не пропусна да поздрави включилите се за добрата организация и чудесното им представяне.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от