Кои са най-добрите страни за пътуване?

0
35
Фонтанът ди Треви
Фонтанът ди Треви. Снимка: Pixabay

Коя държава е най-добра за пътуване? Вариантите са безкрайни и варират спрямо личните предпочитания на човек – от това дали искат да се насладят на страхотен нощен живот в най-горещите градове или да изследват красиви пейзажи и чудесата на природата. Възможностите включват дестинации в САЩ, богатите на история пейзажи в Европа и Азия, където има страхотни страни за посещение и изследване.

Европейските държави са популярни туристически дестинации от десетилетия. С богата култура, вкусна кухня и някои от най-големите музеи в света, Франция, Германия и Испания са места, които всеки трябва да изживее. Русия е най-голямата страна в света и предлага вълнуващи възможности за всеки пътник. Кремъл в Москва е едно от най-интересните места, които посетителите могат да видят.

Пътниците с ограничен бюджет имат също добри опции. Южна Корея се превръща в достъпна ваканционна дестинация за спортисти и любители на приключенията. Азиатската нация предлага предизвикателни преходи, зелени голф игрища и океански води за риболов. Мексико има красиви All Inclusive курорти, които предлагат на почиващите изглед към плажа срещу изгодна цена.

От Ranker са изготвили списък с най-предпочитаните дестинации:

  1. Италия;
  2. Гърция;
  3. Нова Зеландия;
  4. Япония;
  5. Швейцария;
  6. Исландия;
  7. Канада;
  8. Австрия;
  9. Португалия;
  10. Холандия.
Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments