Кое е по-важно за американското посолство – българските ценности или LGBTQI+ общността?

0
91
U.S. Embassy Sofia
U.S. Embassy Sofia. Снимка: U.S. Embassy Sofia, Facebook

От Американското посолство за България изразиха своята позиция за LGBTQI+ общността у нас с пост във Facebook:

Ние подкрепяме нашите партньори от гражданското общество в техния стремеж да насърчават демокрацията и отчетността на управляващите в България. Вчера нашият постоянен юридически съветник Джесика Ким беше домакин на кръгла маса за български организации на гражданското общество на тема следизборни реформи, свързани с върховенството на закона. Групата сподели своите наблюдения и очаквания за прагматични реформи за укрепване на върховенството на закона в България. Имахме късмета да отбележим нашите споделени демократични ценности в The Steps, многофункционално място за събиране, което подкрепя и овластява младото LGBTQI+ население в България.“

От поста се разбира, че става въпрос за подкрепа на LGBTQI+ общността и се иска тя да бъде наложена всячески в България. Това ли е за американците демокрацията: Заличаване на традиционното българско семейство между мъж и жена?

Голяма част от родителите у нас изказват своето възмущение от демонстрацията на различната сексуална ориентация и то на публични места. Тези прояви за българските граждани са скандални и неприемливи. Припомняме ви, че в различни градове в България организации, общественици, политици и родители бяха категорично против провеждането на гей паради. Причината за това не беше различната сексуална ориентация, а натрапването й в обществото.

Тук възникват няколко въпроса:

1. Каква е целта на тази „модерна демокрация“ – унищожаване на всички ценности градени през годините на Балканите?
2. Защо не се обръща внимание на увеличилото се насилие над жени през последните години заради COVID пандемията?
3. Защо не се подпомогнат финансово най-бедните у нас, а се подкрепят LGBTQI+ общности?
4. Защо не се финансират различни образователни програми, които да имат за цел интелектуалното усъвършенствана на младите в България?
5. Защо не се решава сериозният проблем с тормоза на възрастното българско население в различни села на страната от различни етноси?

Има много други въпроси, които всеки български гражданин си задава. Усещането обаче през последните години е за налагане на една извратена тенденция за „нормални“ взаимоотношения. Тя не зачита правата на хетеросексуалните граждани, не ги подкрепя, а поставя на преден план удоволствията на група хора. Това е аморално и внася смут в младото поколение, и само по себе си е предпоставка за разделение на гражданите. Самото разделение на българите противоречи на демократичните принципи и затова е важно каква е целта на американското посолство – демокрация или противопоставяне в обществото. 

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments